Týdenní menu

středa 14.4.

hovězí vývar

45,-

s masem a zeleninou

lasagne al forno

145,-

zapečené s boloňským masovým ragú

dančí kýta na zelenině

185,-

se šouchaným bramborem

grilovaná chapadla z kalmáru

185,-

s lehkým bramborovým salátem

kávové tiramisu

65,-

čtvrtek 15.4.

zeleninová minestra di orzo

45,-

s kroupami

zvěřinové ragú

165,-

s čerstvou polentou nebo těstovinami

kuře na řerveném víně

165,-

s risottem alla piemontese

zadělávané toskánské dršťky alla fiorentina

145,-

denní dezert

45,-

pátek 16. 4.

jemná rajčatová polévka

45,-

s peperoncinem

filet z nilského okouna

185,-

s pečeným bramborem a zeleninou

čerstvé tagliolini

145,-

s cuketou

spaghetti s krevetam al aglio olio

165,-

denní dezert

45,-
social_facebook social_instagram