Týdenní menu 17.2.2020 – 21.2.2020

pondělí

17. 2. 2020

krémová polévka z celeru

a bílých fazolí

  • polévky

paccheri con zucchine

s cuketou a cuketovym krémem

kuřecí prsíčko

s grilovanou paprikou a bramborem

úterý

18.2. 2020

zeleninová minestrone

s rajčaty, cuketou a bramborem

  • polévky

dršky trippa alla portoghese

zadělávané s bílými fazolemi

pomalu pečené vepřové karé

s křenovou bramborovou kaší

středa

19.2.2020

hovězí vývar

s bylinkovou omeletou

tagliatelle ai fungi

s hříbky a parmazánem

hovězí na červeném víně

s čerstvou polentou

čtvrtek

20.2.2020

minestra di ceci

s rajčaty a cizrnou

pasta alla romana

s kuřecími játry

kuře in umido

dušené s rajčaty a bramborem

pátek

21.2..2020

rybí polévka burrida

s hráškem

spaghetti alla putanesca

v ostré omáčce s kapary a ančovičkami

filet z tresky

s květákem ochuceným bylinkovou strouhankou

social_facebook social_instagram