Týdenní menu

vepřová kotleta allrajčatová minestraho

pondělí 1.6.

zeleninová minestra di lenticchie

s červenou čočkou

  • polévky

orecchiette alla pugliese

s brokolicí

vepřová kotleta alla pizzaiola

s opečeným bramborem a rajčaty

úterý 2.6.

rajčatová minestra di riso

  • polévky

široké nudle pappardelle

se zvěřinovým ragú

kuře s jarní nádivkou

a růžičkovou kapustou

středa 3.6.

hovězí vývar

s knedlíčky canerderli

tagliolini con lente

s červenou čočkou, zeleninou a rajčaty

hovězí rump steak

se zelenými fazolkami

čtvrtek 4.6.

brokolicová polévka

caserecce all amatriciana

v ostré omáčce s quanciale

játra alla veneziana

s cibulkou a opečeným bramborem

pátek 5.6.

crema di fave

z fazolí a fenyklu

bramborové gnocchi

se slávkami na víně

filet z tresky

s restovanou cuketou

social_facebook social_instagram