Týdenní menu

středa 18.1.

hrášková polévka

55,-

s krutony bílého chleba

tagliolini s krevetami al aglio

205,-

a cherry rajčaty

vepřové plecko na rozmarýnu

185,-

s kapustou zadělávanou s bramborem

pasta e patate

165,-

s rajčaty, bramborem a sýrem

denní dezert

55,-

čtvrtek 20.1.

zeleninová minestra di lenticche

55,-

pappardelle al ragú

185,-

kuře alla cacciatora

185,-

dušené v rajčatech s olivami a kapary

dršťky alla portoghese

165,-

s bílými fazolemi

pátek 21.1.

crema di fave

55,-

z bobů fave a fenyklu

panzanella s kalamary

225,-

a česnekovou majonézou

kuřecí prsíčko

185,-

na špagetách aglio e olio

treska alla fiorentina

185,-

zapečená s listovým špenátem a bramborem

denní dezert

65,-
social_facebook social_instagram